Senarai Artikel

Khamis, 6 Julai 2017

Sekarang Ezam Mohd Noor keluar Parti Generasi Baru pula?

Kenyataan Media


1. Ezam Mohd Noor sebentar tadi telah mengumumkan keluar Parti Generasi Baru yang beliau cuba rampas dan mengubah nama kepada Parti Bebas Rasuah. Sebelum beliau buat - buat lupa, saya ingin bertanya kepada Ezam Mohd Noor bila beliau ingin mendedahkan kandungan 6 kotak rahsia yang tersembunyi semua kes korupsi bekas pemimpin kerajaan di zaman Dr. Mahathir Mohamad?

Rujukan : http://www.malaysiakini.com/news/382344

2. Sebagai seorang yang konon nya berjuang untuk membebaskan negara dari belenggu rasuah, adalah tidak masuk akal Ezam Mohd Noor sanggup bersubahat dengan pemimpin- pemimpin pembangkang dengan menyimpan 6 kotak yang terdapat bukti skandal rasuah bekas pemimpin kerajaan.

3. Persoalanya sekarang, adakah benar 6 kotak ini wujud ataupun merupakan lagi satu penipuan dan cerita dongeng dari Ezam Mohd Noor hanya supaya beliau terus kelihatan relevan dalam politik tanah air. Umum ketahui bahawa Ezam Mohd Noor kini merupakan seekor "Katak" kerana suka melompat dari satu parti ke parti yang lain.

4. Lebih menakutkan jika parti orang lain pun beliau dan kawan - kawan beliau boleh curi, apalah nasib rakyat Malaysia nanti jika Ezam dan parti pembangkang memimpin negara ini. Mungkin kita semua juga kena jual dengan mereka.

Terima Kasih

Datuk Huan Cheng Guan
Timbalan Presiden
Parti Cinta Malaysia

Tiada ulasan:

Catat Ulasan